7.3.2021. 22:41
0
Mi smo kao porodica koja najbolje reaguje u najtežim situacijama
Moram da se zahvalim klubu što je imao povjerenje u mene. U prošlosti sam imao neke teške trenutke, kazao je naš reprezentativac Rade Krunić nakon što je bio strijelac u današnjoj pobjedi Milana
Bh. reprezentativac Rade Krunić odigrao je ponajbolji meč u dresu Milana, a nakon njega stižu i zaslužene čestitke.

Zmaj je danas postigao fenomenalan pogodak iz slobodnog udarca, a i u preostalom dijelu susreta protiv Parme (trijumf Milana 2:0) bio je impresivan. Stoga, stigli su i komplimenti navijača Milana, ali i italijanskih novinara, prenosi SCSport.

Poslije susreta Krunić je za Sky Sports govorio kako je ostavio teške trenutke iza sebe.

„Moram da se zahvalim klubu što je imao povjerenje u mene. U prošlosti sam imao neke teške trenutke, osjećao sam se pshički loše i nisam imao vjere u sebe. Ali, sada mi se sve vraća“, rekao je Krunić poslije meča na Bentegodiju i dodao:

„Mogu da pomognem timu u raznim ulogama. Slušam šta mi trener kaže i dajem sve od sebe. Ovaj gol mi mnogo znači i mnogo vrijedi ali najvrijednija su tri boda osvojena protiv jakog protivnika“.

A malo ko je očekivao tri boda desetkovanih Rossonera na teškom gostovanju opasnoj Veroni.

„Nedostajalo nam je mnogo igrača, ali po ko zna koji put smo pokazali da smo prava grupa i tim. Porodica koja najbolje reaguje u najtežim situacijama“, kaže Krunić.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.