31.3.2021. 8:12
0
Bez selektora protiv Francuza, Pjanićev stoti nastup za reprezentaciju
Na stadionu Grbavica nogometna selekcija BiH večeras od 20:45 dočekuje reprezentaciju Francuske u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. S obzirom da je selektor Ivaylo Petev zaražen koronavirusom on neće voditi ekipu tokom susreta.

Za reprezentativca Miralema Pjanića ovo će biti stoti nastup za reprezentaciju. Sutrašnji meč posvećuje ocu, porodici i prijateljima, poručio je Pjanić. 

Elvir Rahimić, pomoćnik selektora kazao je da će utakmica zavisiti i od protivnika, ali da očekuju težak susret jer su Francuzi napadački raspoloženi i traže svaku grešku. Dodao je da će sigurno igrači imati dodatni motiv da ostvare što bolji rezultat.  

Pjanić je kazao da će sigurno prednost biti domaći teren te će morati igrati kompaktno. 



(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.