10.4.2021. 22:47
0
Real Madrid pobijedio Barcu u El Clasicu i najavio dramu do kraja sezone, golčina Karima Benzeme
U 30. kolu španske Primere, u novom El Clasicu, sastali su se Real Madrid i Barcelona.

Piše: H. Ahbabović

Slavili su domaći sa 2:1, a golove za Madriđane postigli su Benzema i Kroos. Najbolji detalj utakmice upravo je prvi gol Reala, nakon sjajnog prodora Valverdea i odlične realizacije Benzeme.

Jedini gol za goste iz Katalonije postigao je Mingueza. Real je utakmicu završio sa 10 igrača, jer je Casemiro pred sami kraj utakmice dobio crveni karton.

Real sada vodi u Primeri sa 66 poena, koliko ima i Atletico, s tim da Jorgandžije imaju meč manje. Barcelona je ostala na 65 bodova, što nam garantuje dramu do posljednjeg kola u Primeri.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.