15.4.2021. 22:47
0
Džeko odveo Romu u polufinale, Arsenal deklasirao Slaviju u Pragu, Villarreal i Man. United potvrdili prolazak u polufinale!
Fudbaleri Rome, Arsenala, Manchester Uniteda i Villarreala plasirali su se u polufinale Europa lige.

Piše: H. Ahbabović

Roma je nakon pobjede u Amsterdamu protiv Ajaxa večeras na Olimpicu odigrala 1:1, a strijelac gola za Rimljane bio je naš Edin Džeko. Brobbey je pogodio za goste.

Arsenal je nakon mršavih 1:1 u Londonu večeras u Pragu deklasirao Slaviju sa 4:0. Pepe, Lacazette (dvaput) i Saka su pogađali za Topnike.

Man. United je nakon pobjede u Andaluziji i na Old Traffordu slavio protiv Granade. Cavani i Vallejo (autogol) su bili strijelci u novoj pobjedi od 2:0.

Zagrebački Dinamo je poražen i u drugom meču od Villarreala, a ovaj put je bilo 2:1. Alcacer i Moreno su pogađali za Žutu podmornicu, dok je jedini gol za Dinamo na ovom dvomeču postigao Oršić.

Parovi polufinala:

Arsenal - Villarreal
Roma - Man. United

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.