16.4.2021. 19:02
0
Oglasili se Manijaci: Osuđujemo jučerašnji čin prekida Skupštine kluba koju je svojevoljno donio predsjednik u ostavci, Ermin Čengić!
Sinoć je zasjedala Skupština FK Željezničara koja je vrlo brzo prekinuta. Predsjednik Skupštine kluba s Grbavice u ostavci Ermin Čengić nije želio mijenjati dnevni red, a potom je napustio i na taj način prekinuo sjednicu. Tim povodom oglasili su se najvatreniji navijači Željezničara - popularni "Manijaci".

- Udruženje navijača FK Željezničar osuđuje jučerašnji čin prekida Skupštine kluba koju je svojevoljno donio predsjednik u ostavci, Ermin Čengić. U vrlo teškoj situaciji u kojoj se Klub nalazi, gdje je potrebno djelovati odmah i sad, smatramo potpuno nelogičnim opstruiranje održavanja sjednice i donošenje bitnih odluka za Klub.

Pozivamo predsjednika u ostavci, kao i sve ostale članove Skupštine, na odgovorno ponašanje i organizaciju nove sjednice u najkraćem mogućem roku, a najdalje za sedam dana. Obezvrijeđivanje najvišeg klupskog organa i onemogućavanje slobodnog demokratskog procesa je nedopustivo, a UNFKŽ će u narednom periodu pomno pratiti djelovanje svih članova i pozivati na direktnu odgovornost sve one koji ukazano povjerenje zloupotrijebe.

Trenutni rezultati i poslovanje kluba ispod su svih očekivanja. Očekujemo od članova Skupštine da na narednoj sjednici donesu odluke i imenuju ljude koji će ponuditi novu perspektivu i viziju stabilizacije kluba. Željo je bio, jeste i bit će. Prije nas, sa nama i poslije nas. Mi smo Željini, Željo je naš - saopćili su "Manijaci".

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.