18.4.2021. 14:41
0
Debi Sliškovića: Idemo po bodove za izlazak iz krize
- Trebaju nam pobjede, od neriješenih rezultata nemamo ništa. To je najvažnija moja zadaća, taj motivacijski dio da uvjerim igrače da mogu i moraju. Mora postojati želja - ističe novi šef stručnog štaba kluba s Grbavice.
Novi šef stručnog štaba Željezničara Blaž Slišković, koji je u srijedu naslijedio Amara Osima, danas (17 sati) će u Bijeljini debitirati na klupi kluba s Grbavice, piše Avaz.

- Dobro bi nam došlo kada bi već u Bijeljini izašli iz krize te pružili jednu dobru partiju i odnijeli kući tri boda - rekao je popularni Baka i dodao:

- Takav sam kao trener i nadam se da ću takav mentalitet prenijeti i na igrače.

Slišković je istakao da će se „Plavi“ u svakoj utakmici nadigravati s protivnikom.

- Trebaju nam pobjede... Od neriješenih rezultata nemamo ništa. To je najvažnija moja zadaća, taj motivacijski dio da uvjerim igrače da mogu i moraju. Mora postojati želja - ističe novi šef stručnog štaba kluba s Grbavice.

Također, Slišković je dodao i ovo:

- Neki kažu „ne trudi se“... Ako se igrač ne trudi, onda se nemoj baviti ovim poslom. Moramo na tom planu poraditi. Kvalitet i potencijal postoje i vjerujem da u ovih osam kola možemo doći do što više pobjeda i da možemo osigurati izlaz u Evropu - optimista je novi trener Željezničara, koji nije imao puno ni vremene, ni prostora za korekcije.


(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.