30.11.2021. 10:09
1
Reakcija Mbappea kada je čuo svoj plasman na dodjeli Zlatne lopte najbolje pokazuje zašto želi napustiti PSG
Kylian Mbappe izgledao je bijesno nakon što je završio tek na devetom mjestu u izboru za Ballon d'Or 2021.
Francuz je bio prisutan na gala ceremoniji u Parizu, gdje trenutno i igra iako odavno želi napustiti francusku prijestolnicu.

Ranije su ga kamere uhvatile nasmijanog dok je potpisivao dres reprezentacije Francuske za vozača Formule 1 Estebana Ocona, koji je predstavio trofeje zajedno s Fernandom Alonsom.

No, kada je saznao za svoju poziciju na ovogodišnjem Ballon d'Oru, Mbappeovo lice postalo je jako kiselo i kamere su se okrenule prema njemu dok je sjedio pored Lionela Messija i Luisa Suareza.


U cijeloj 2021. godini, Mbappe je zabio 45 golova i upisao 20 asistencija, ali se našao iza Kevina De Bruynea, Mohameda Salaha, Cristiana Ronalda, N'Goloa Kantea, Karima Benzeme i Jorginha.

Najbolji plasman do sada imao je 2018. godine kada je završio četvrti. Bio je sedmi 2017. i šesti 2019., dok se prošle godine dodjela nije održala, prenosi Raport.




(Admir Oručević)
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.