30.8.2023. 13:08
0
Igrač Jorgandžija sjedio na klupi za rezerve i jedva suzdržavao suze da ne zaplače
Nakon pobjede Atletico Madrida protiv Rayo Vallecana, u centru pažnje je bio igrač Jorgandžija, a fotografije sa klupe za rezerve sve govori

Joao Felix, portugalski fudbaler i zvijezda Atletico Madrida, nije u planovina trenera Diega Simeone i posljednji meč svoje ekipe je presjedio na klupi za rezervne igrače.

Tako su Jorgandžije na gostujućem terenu kod Rayo Vallecana zabilježili ubjedljivu pobjedu u susretu 3. kola španske La Lige, a konačan rezultat ovog meča je glasio 7:0.
Uprkos ubjedljivoj pobjedi Atletico Madrida, u krupnom planu je bio Joao Felix, koji je cijeli meč sa Rayom Vallecanom presjedio na klupi za rezervne igrače.
Portugalac je 2019. godine iz Benfice stigao u Atletico u transferu vrijednom 127 miliona eura, što je ujedno najskuplji u historiji španskog prvoligaša i sada je nepoželjan u klubu, a toga je i on svjestan.

Dok su se njegovi saigrači na terenu smijali i slavili ubjedljivu pobjedu, on je sjedio na klupi i jedva je suzdržavao suze, koje pokazuju kroz kakav period prolazi.

Do kraja prelaznog roka je ostalo još vremena, a njegove želje da napusti Madrid, očito nisu tako blizu da se ispune.

Podsjetimo, pokazao za Felixa je počeo kada se vratio iz Chelseaja, gdje je polusezonu proveo na posudbi. Njegov tadašnji broj je pripao Antoineu Griezmannu, bez da su čelnici španskog kluba obavili konsultacije sa Portugalcem.

Zatim je Portugalac izrazio želju za odlaskom, povezivao se sa Barcelonom i nudio se katalonskom velikanu, ali na kraju do transfera nije došlo, pa je on ostao član Jorgandžija.

I još uvijek je u nemilosti Simeonea. Hoće li uspjeti naći rješenje za situaciju u kojoj se trenutno nalazi, ostaje nam da vidimo, piše Oslobođenje.ba

(Mubina Lj.I.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.