4.10.2023. 13:40
1
Zvanično: Ćosić je bivši, dobro poznato ime sjelo na klupu Igmana!
Fudbalski klub Igman od danas ima novog šefa stručnog štaba. Klupu tima iz Konjica preuzeo je Edis Mulalić, a naslijedio je Dženisa Ćosića.

Dosadašnji šef stručnog štaba Konjičana Dženis Ćosić zbog niza loših rezultata dobio je otkaz, poslije pet vezanih poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

“Dženise, hvala! Između dosadašnjeg šefa stručnog štaba Dženisa Ćosića i FK Igman došlo je do sporazumnog raskida saradnje. Ovim putem FK Igman se zahvaljuje Dženisu na profesionalnom radu i odnosu prema klubu, te učinku na klupi Crvenih. Sretno u nastavku trenerske karijere”, poručili su iz Igmana.

Njega će na klupi naslijediti bivši trener FK Željezničar, Edis Mulalić, a on je sa ovim klubom potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.


Mulalić je pored Željezničara u dosadašnjem dijelu karijere sa klupe predvodio Dečić, Mladost Doboj Kakanj, Rudar Pljevlja i Titograd, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.