18.11.2023. 20:16
0
Pjanić o tome kako je igrao za klub a za reprezentaciju je bio povrijeđen: "Trebao nam je rezultat, šef je htio da uđem"
Miralem Pjanić u jeku reprezentativnih utakmica Zmajeva, zaigrao je za svoj klub Al Sharjah, iako je propustio dolazak na okupljanje zbog povrede aduktora. Kontaktirali smo Pjanića, a veznjak BiH objasnio za N1 ovu situaciju.

“Bio sam povrijeđen dvije sedmice. Nisam igrao zadnje dvije utakmice zbog povrede. Tek sam se vratio treninzima u utorak (14.11.2023.) Danas nisam trebao da igram ovoliko, ali trebao nam je rezultat, šef je htio da uđem i to je to. Ali da, bio sam povrijeđen” kazao je Pjanić za N1.

Fudbaleri Al Sharjaha izgubili su 2:1 u Liga kupu Ujedinjenih Arapskih Emirata, a asistenciju je upisao bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Iako je selektor Savo Milošević istakao da Pjanić nije došao na utakmice protiv Luksemburga i Slovačke zbog povrede, večeras je evidentno da se Pjanić ekspresno oporavio i zaigrao za matični klub.

Veznjak Bosne i Hercegovine je u porazu od Ittihad Kalbe 2:1, asistirao kod gola Al Sharjaha Ousmaneu Camari. Pjanić je ušao u igru na startu drugog poluvremena.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.