8.2.2024. 11:17
0
Komična scena: Turskom komentatoru nisu rekli da je u programu, pa svi vidjeli šta radi
FOTO: Screenshot/REDDIT
Fudbaleri Fenerbahčea pobijedili su sinoć u gostima Gaziantep sa 2:0 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Turske, no u centru pažnje ove utakmice našao se komentator koji je radio ovaj meč i nije znao da je već u direktnom prenosu, te su svi vidjeli šta je uradio.

Ismail Kartal meč osmine finala iskoristio je da odmori nekoliko prvotimaca, a umjesto Edina Džeke šansu je dobio Michy Batshuayi koji je to maksimalno iskoristio.

Upravo je Belgijanac bio junak istanbulskog kluba na sinoćnjem gostovanju jer je zabio oba gola i odveo je Fenerbahče u četvrtfinale ovog takmičenja.

Gaziantep nije uspio da napravi iznenađenje kojem su se u ovom timu nadali iako je i domaći tim imao svoje prilike, a sigurno da će dugo pamtiti 29. minuti kada je Maxim promašio penal i priliku da poravna rezultat na 1:1.

Međutim, u centru pažnje sinoćnjeg meča na Kalyon stadionu u Gaziantepu obilježio je komentator koji je radio ovu utakmicu.

Nakon prvog poluvremena na toj televiziji puštene su reklame, ali su se u prenosi vratili nešto ranije od očekivanog, te komentatoru koji je bio na svojoj poziciji to uopšte nisu javili.

No, da stvar bude gora oni mu nisu javili ni da je baš on u krupnom planu tokom prenosa jer očito ni režiser nije očekivao da će se tako brzo vratiti u direktan prenos, te su komentatora uhvatili tokom nezgodne situacije.

Naime, gledatelji na TV ekranima su pratili skoro čitavu minutu komentatora dok puši cigaretu nesluteći da ga prati skoro cijela Turska u tom trenutku.

Šta je kamera snimila pred početak drugog poluvremena utakmice između Gaziantepa i Fenerbahčea možete pogledati OVDJE.

On se našao u centru pažnje javnosti jer je konzumiranje cigareta u tom sektoru stadiona zabranjeno, te je već dobio opomenu da takve stvari ne smije da radi.

Turska
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.