17.3.2024. 13:28
0
Peljto sudi Ronaldu i društvu, ali nije jasno zbog čega je na listi i kontroverzni Gigović
Najbolji bosanskohercegovački arbitar Irfan Peljto godinama unazad uživa povjerenje krovne kuće evropskog nogometa, a sada je dobio novi meč.

Peljto će se tako na centru naći već 26. marta, a dijelit će pravdu na prijateljskoj utakmici između Slovenije i Portugala.

Meč će biti odigran u Ljubljani na stadionu Stožice i to u sklopu priprema za Euro naredne godine.

Ove selekcije već su osigurali plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, a Peljto će im pomoći za dodatno uigravanje.

Po običaju, Peljtić e pomagati Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo. Četvrti sudija je kontroverzni Miloš Gigović, koji je u nekoliko navrata dospio u žižu bh. javnosti zbog katastrofalnih sudijskih odluka na utakmicama Premijer lige BiH.

(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.