24.4.2024. 11:50
0
Đurbuzović otkrio do kada ostaje trener FK Željezničar
FOTO: Adem Ćatić/fkz.ba
U utakmici 28. kola Premijer lige BiH Željezničar je na Grbavici savladao Široki Brijeg sa 1:0.

Nakon susreta, na press-konferenciji govorio je trener Plavih Hajrudin Đurbuzović.

"Vrlo jednostavan komentar utakmice. Igrali smo bez četiri igrača ovu utakmicu, normalno da smo bili hendikepirani, bez Cocalića, Hiroša, Pavića i Bismarka. Utakmice protiv Širokog su uvijek teške i atraktivne. Dali smo svoj maksimum. Sretan sam i ponosan na ove igrače, koji su pokazali da mogu više za ovaj Željezničar, koji nije navikao da se bori za opstanak. Nismo briljirali, ali smo igrali dovoljno koliko nam je potrebno za pobjedu. Ovoj pobjedi se svi veselimo, najdraže mi je što možemo obradovati naše navijače i sve pristalice kluba. Obećavati nešto - neću. Pokušat ćemo uraditi sve najbolje što možemo. Prvi korak u tome je napravljen. Imamo tu još posla", započeo je šef struke ekipe sa Grbavice.

"Ja sam vojnik ovog kluba. Došao sam dati onoliko koliko mogu od sebe, iz iskrene ljubavi prema Željezničaru. Nadam se da ćemo sa ovom današnjom pobjedom otvoriti vrata ka nekoj mirnoj luci, da uđemo u nju i obezbijedimo opstanak", nastavio je.

Đurbuzović je dobio pitanje o tome do kada ostaje na klupi sarajevskog premijerligaša.

"Ja znam da sam ovdje i ostajem još godinu i po dana, ako Bog da", odgovorio je.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.