29.6.2024. 10:41
0
Velež predstavio Čanadija: Ovo je veliki klub, idemo raditi
FOTO: Facebook
Damir Čanadi danas je predstavljen na press konferenciji kao novi šef stručnog štaba FK Velež iz Mostara.

Zamjenik predsjednika FK Velež, Admir Rahimić poželio mu je dobrodošlicu i rekao da mu Uprava stoji na raspolaganju te rekao da je ispunjeno obećanje dato navijačima da će Velež za ovo mjesto ponuditi nešto drugačije i kvalitetno.

- Znam da je Velež veliki klub. Bosansku ligu, iskren da budem, ne poznajem mnogo. Znam stil igre. Dugo sam u ovom biznisu, pa se znam brzo adaptirati. Sa sobom imam tim stručnjaka. Utakmica je brzo, biće intenzivno. Poslijepodne ću upoznati ekipu. Transfer je bio dosta brz. Klub me zvao u četvrtak ujutro, jučer navečer sam bio tu. Na kraju, ponosan sam da sam dio ovoga. Ono što sam vidio jeste da klub ima viziju, ne možemo ništa obećati, ali mogu obećati da ću raditi. Izvućemo maksimum mogućnosti, rekao je Čanadi.

Rekao je da zna sve o veličini Veleža i da poznaje Dušana Bajevića iz vremena dok je radio u Grčkoj. On je rekao da će s njim doći još jedan pomoćni trener.

- To je čovjek koji je sa mnom već radio i kojeg znam i koji zna mene, rekao je Čanadi.

Rekao je da slijedi slaganje ekipe i dovođenje novih igrača.

- Već sam pričao sa dva-tri igrača. Bitno je da su tu igrači koji žele igrati za Velež, rekao je Čanadi te uputio poruku navijačima:

- Vidio sam proslavu 100 godina, to je bilo jako lijepo. Podrška navijača je jedna od najbitnijih, biće dobrih i teških situacija. Oni su najbitniji u kreiranju atmosfere zajedno sa nama. Ja mogu obećati rad. Treba izgraditi karakter ekipe, to će trajati, trebaće nam neko vrijeme. Treba nam podrška u tom smislu, da izgradimo nešto što će biti zdravo i kvalitetno!

(Erna H.) 

FK VELEŽ
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.