14.3.2016. 13:25
0
Sabit i Sanin donijeli malo „b-boyinga“ u kuhinju „Ukusnog i zabavnog“
Vjerni gledatelji kulinarskog showa „Ukusno i zabavno“ navikli su da Vedrana i Žarko često u kuhinju dovedu zaninljivog gosta. Danas su napravili izuzetak, pa su umjesto jednog gosta, ugostili dvojicu rasplesanih momaka.

Od Sabita i Sanina naši domaćini su naučili nešto o b-boyingu, a Žarko je odmah htio isprobati neki od plesnih poteza. Kako se snašao u ulozi plesača, otkrit ćete samo ako pogledate još jednu zanimljivu epizodu „Ukusnog i zabavnog“, a mi ćemo samo konstatovati kako mu je bolje da se drži pregače i šporeta. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.