6.3.2020. 12:53
0
TWIX slamka - novi način uživanja u omiljenim čokoladnim prutićima
TWIX slamka
TWIX slamka
TWIX slamka
Čokoladno osvježenje nakon kojeg ćemo preispitati sve što smo do sad znali o TWIX čokoladici predstavljeno je jučer u Sarajevu.
Kako bi se upoznali s novim čokoladnim ritualom, na druženju se okupilo mnoštvo zvanica među kojima su bila i poznata lica poput Hane Hadžiavdagić, Hajrudina Šišića a.k.a. Harry Cooper i Lejle Ramović. 

Cijeli je događaj moderirala Emela Burdžović, na čije je duhovite dosjetke teško bilo ostati ravnodušan, a uz kuharske čarolije Executive chef-a hotela Courtyard by Marriott Roberta Vrgoča još je teže bilo ostati praznog želuca, jer je prisutne iznenadio posebno pripremljenim poslasticama s TWIX-om. 

TWIX već više od 30 godina uveseljava ljude širom svijeta sa svoja tri poznata sastojka - dva puta. Omotan je slasnom čokoladom, a punjenje mu  je napravljeno od prhkog, hrskavog keksa i topljene karamele. No, šta ako bismo svoju omiljenu TWIX čokoladicu mogli konzumirati na sasvim novi, otkačen način?

Za sve ljubitelje malih rituala, poput ispijanja kafe ili toplih napitaka uz slasno grickanje omiljenog slatkiša, otkrili smo novi način uživanja kako spojiti oboje  – TWIX slamka! Zvuči nemoguće?  

Uzmite TWIX, zagrizite ga na oba kraja, pa uronite u najdraži topli napitak, bila to kafa ili čaj, i jednostavno – otpijte gutljaj kao kroz slamku. Najbolje od svega je to što kad završite s ispijanjem kroz TWIX, on je slamka koju možete pojesti i još dugo uživati u hrskavim, karameliziranim komadićima. 

Savršena kombinacija kafe i čokolade donosi i vrijedne nagrade, jer uz kupovinu bilo kojeg TWIX proizvoda u periodu od 01.03. do 05.04.2020. možete učestvovati u velikoj SMS nagradnoj igri. 

Sve detalje potražite na službenoj TWIX stranici, a uz malo sreće možete osvojiti jednu od mnoštva nagrada koje se dodjeljuju sedmično. Recite zbogom klasičnim slamkama i pozdravite novu, čokoladnu TWIX slamku!
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.