5.12.2016. 14:52
0
"Problem je bila hranarina, pa su igrači iz Zenice pomogli kolegama sa strane. Trenutno imamo oko 10 miliona KM duga"
Nogometni klub Čelik iz Zenice nalazi se vjerovatno u najtežoj situaciji nakon rata, a klub trenutno, zajedno sa kamatama, duguje oko 10 miliona KM.

Čelik ima svega devet osvojenih bodova (kao i Olimpic), pa je nakon jesenjeg dijela šampionata sve izvjesnije da će zenički ponos ispasti u Prvu ligu FBiH.

Danas je svoje viđenje cjelokupne situacije u kojoj se našao Čelik za Source.ba portal podijelio Adnan Nuhagić, direktor NK Čelik.

Čelik nakon prvih 18 kola zauzima pretposljednje 11. mjesto na tabeli, pa ga samo bolja gol razlika spašava da ne bude i iza Olimpica koji je posljednji. Zeničani na proljeće igraju dvije domaće utakmice protiv Zrinjskog i Mladosti, dok gostuju kod Viteza i Krupe. Nakon toga počinje Play off sa opstanak u društvu najboljih. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Adnanom Nuhagićem, direktorom Čelika.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.