18.7.2017. 13:04
1
Dule Vujošević o Jusufu Nurkiću: Treba nekome ostaviti priliku da bude čovjek, mislim da više nije pametno da se bavim time, iako je Mirzina greška manja
Za Source.ba portal govorio je selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Duško Dule Vujošević.

U prvom dijelu razgovora sa nekadašnjim uspješnim trenerom Partizana bilo je govora o rosteru kojeg trenutno posjeduje i masovnim otkazima A reprezentativaca. Bilo je, također, govora o Mirzi Teletoviću i Jusufu Nurkiću.

Sa Vujoševićem smo razgovarali o budućnosti našeg nacionalnog tima, te pretkvalifikacijama za SP u Kini koje počinju u augustu ove godine. Podsjećanja radi, nalazimo se u grupi sa Švedskom, Slovačkom i Armenijom.

Duško Vujošević je rođen 1959. godine u Podgorici. U svojoj trenerskoj karijeri do sada je vodio Partizan, Oximesu, Crvenu zvezdu, Bresciju, Olimpiju, Pesaro, Radnički iz Beograda, CSKA i Limoges. Selektor BiH je od prije nekoliko mjeseci.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević

 
Opravdavate li odsustvo i neigranje za reprezentaciju Nurkića i Teletovića?
Da
Ne
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.