18.6.2018. 10:37
0
"Argentini i Messiju je sada biti ili ne biti. Hrvatska ima je*** talenat, ako pobijedi Argentinu, onda je kandidat za titulu"
Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji do sada su odigrane utakmice po grupama A, B, C, D i E, a odigrana je i jedna utakmica grupe F, kada je selekcija Meksika napravila do sada najveće iznenađenje na Mundijalu i pobijedila aktuelne prvake svijeta, Nijemce.

Hrvatska je rutinski pobijedila Nigeriju sa 2:0, dok je u istoj grupi Argentina odigrala samo 1:1 protiv vrlo dobre selekcije Islanda. U narednom kolu, derbi grupe igraju Hrvati i Argentinci, dok će Nigerija igrati protiv Islanda.

Kao što smo već rekli, Njemačka je jučer poražena od Meksika, dok je Švicarska sinoć, predvođena našim Vladimirom Petkovićem, osvojila bod protiv Brazila.

Danas je na programu utakmica grupe F (Švedska - Južna Koreja), dok se nešto kasnije igraju utakmice grupe G (Belgija - Panama, Engleska - Tunis).

Za Source.ba portal danas je dešavanja na Mundijalu u Rusiji kratko prokomentarisao nekadašnji selektor reprezentacija Hrvatske i BiH, Miroslav Ćiro Blažević.

Novinar: Haris Ahbabović

Može li Hrvatska pobijediti Argentinu?
Da
Ne
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.