11.7.2018. 16:57
3
"Ako toliko volite taj genocid nad vama, sačekajte sljedeću priliku": Source.ba upitao SNSD kako komentariše "budalasti" tvit Rajka Vasića
Rajko Vasić, član Glavnog odbora SNSD-a i nekadašnji generalni sekretar ove stranke, objavio je na Twitteru skandaloznu poruku u kojoj Bošnjacima prijeti novim genocidom.

"Nešto mislim, ako toliko volite taj genocid nad vama, sačekajte sljedeću priliku", poruka je Vasića na Twitteru.

Vasić je, ubrzo nakon toga, napisao još nekoliko skandaloznih tvitova oko genocida u Srebrenici, a jedna od takvih je:

"Genocid je haško-sarajevska laž u kojoj uvijek stradaju bosanski muslimani", napisao je ovaj član SNSD-a.

Danas smo pokušali dobiti komentar iz ove stranke na skandalozne Vasićeve tvitove. Rajko Vasić, Milica Marković i Dušanka Majkić nisu odgovarali na naše telefonske pozive, ali jeste zato Lazar Prodanović.

U nastavku poslušajte šta je SNSD-ov zastupnik u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine poručio za Source.ba portal.

Novinar: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.