28.11.2018. 13:54
6
"To oko zapošljavanja sina od izvršnog direktora pitajte Azru Muzur. Mi iz SDA nikada nismo preferirali da se u preduzeća zapošljava neko po krvnoj vezi"
Elmedin Dino Konaković je izabran za novog predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo, a izvjesno je da će novi premijer KS biti Edin Forto iz Naše stranke.

Također, izvjesno je da će vlast u KS biti formirana bez SDA, a sve će biti službeno potvrđeno u danima koji su pred nama.

Za Source.ba portal danas je cjelokupnu priču oko formiranja vlasti u Kantonu Sarajevo prokomentarisao SDA zastupnik u Skupštini KS, Mirza Čelik.

Razgovarao: Haris Ahbabović

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.