26.12.2018. 13:50
3
"Nisam nasilan tip i nisam osjetio da me se neko plaši, to su sve za mene bili đuturumi. Kad me ljudi vide na fotografijama obično kontaju: 'Evo ga, Naser kriminalac'"
Za Source.ba danas je govorio ratni komandant u Srebrenici, Naser Orić.

Sa Naserom smo razgovarali o suđenjima i postupcima koji su se vodili/koji se vode protiv njega. Bilo je govora o tome kakav život danas živi i čime se bavi.

Razgovarali smo o njegovom boravku u Haagu, s kim se družio, s kim je razgovarao i kakvi su bili njegovi "cimeri".

Bilo je govora o njegovim budućim aktivnostima, šta mu danas najviše uzima vremena, koliko uživa u konzumiranju kubanskih cigareta, te koliko vremena boravi na svojoj farmi.

Razgovarali smo o njegovom imenu, šta ljudima danas voli reći kada ga upitaju ko je Naser Orić, te kako reaguje na komentare koji loše govore o njemu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

 
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.