29.7.2019. 11:44
4
"Zamislite samo da je na stolu u Čevljanovićima razgolićeni muškarac, sa istaknutim spolovilom, a da ga gledaju tri djevojčice?"
Završen je još jedan tradicionalni teferič u Čevljanovićima koji je i ove godine, uprkos kišnom vremenu, okupio veliki broj posjetitelja širom BiH.

Zabave nije nedostajalo ni ovaj put, ali neke stvari ponovo su zasjenile tradicionalna okupljanja ljudi koji dolaze iz svih krajeva BiH, pa smo opet u centru pažnje imali polugole plesačice na stolovima, koje su i ovaj put posmatrala djeca.

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vide tri dječaka koji gledaju "nastup" oskudno odjevene plesačice, pomalo je zgrozila javnost, a mnogo je i onih koji su na društvenim mrežama ovo prokomentarisali kao nešto "sasvim normalno".

O ovom događaju, zabavi na Čevljanovićima, djeci koja gledaju polugole plesačice i klasičnoj bosanskoj "kuknjavi" koja se uvijek zamijeni dernecima za teferiče i praznike danas je govorila politička analitičarka, Ivana Marić. U nastavku poslušajte o čemu smo razgovarali sa Ivanom Marić.

Razgovarao: Haris Ahbabović

Da li ste ikada posjetili teferič u Čevljanovićima?
Da
Ne
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.