20.8.2019. 13:00
1
"Mi navijači se zezamo na tu foru oko obnavljanja mokrih čvorova. Bruka je i sramota da u 2019. godini nijedan toalet na istoku nema osvjetljenje i vodu"
Za Source.ba portal je govorio Semir Zilić, autor knjige "Bordo vremeplov" i navijač FK Sarajevo.

Sa Semirom smo govorili o njegovoj inicijativi da se stadion Asim Ferhatović Hase ustupi FK Sarajevo, te da klub sa Koševa bude vlasnik stadiona. Također smo razgovarali o akciji koju je predložio kada je u pitanju obnova našeg najvećeg stadiona.

Bilo je govora o problemu neigranja Sarajeva na svom stadionu, ko je kriv, koliko se krivica može pripisati Općini Centar Sarajevo, koliko NSBiH, te koliko klubu sa Koševa.

Razgovarali smo o alternativama kada je u pitanju stadion, te o ideji da se pronađe novo zemljište i da se gradi novi stadion.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.