10.9.2019. 18:14
1
"Sudijama na SP bih dao ocjenu 2 plus onako od srca. Dosta tereta je preneseno na leđa Nikole Jokića. Očekivanja javnosti u Srbiji su bila velika"
Košarkaška reprezentacija Srbije okončala je svoj nastup na SP u košarci, nakon što su izabranici Saše Đorđevića danas poraženi od Argentine.

Uprkos tome što je Srbija bila među glavnim favoritima za titulu, takmičenje su okončali već u četvrtfinalu i to nakon poraza od reprezentacije koja ne spada među najveće favorite za medalje na Mundobasketu u Kini.

Argentina će tako u polufinalu igrati protiv selekcije Španije, koja je danas lako pobijedila Poljsku, dok će se drugi polufinalni par saznati sutra kada u četvrtfinalu igraju SAD - Francuska i Australija - Češka Republika.

Danas je za Source.ba portal o ispadanju Srbije, Mundobasketu, reprezentaciji SAD-a i suđenju na ovom SP govorio nekadašnji kapiten košarkaške selekcije BiH, Samir Avdić.

Razgovarao: Haris Ahbabović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.