16.9.2019. 15:50
0
"Cilj nam je da budemo prvi, ako to nije moguće, onda da budemo što bliži prvome. Veliki je broj Tuzlaka koji vole Slobodu sa kojima ispijam kafe"
Nakon prvih osam kola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, fudbaleri Tuzla Cityja vode na čelu tabele sa 17 osvojenih bodova.

U narednom kolu Tuzla City na svom terenu dočekuje ekipu Sarajeva, koja nakon osam kola također ima 17 osvojenih poena.

Danas je za Source.ba portal govorio Azmir Husić, predsjednik ovog kluba, sa kojim smo razgovarali o dosadašnjem dijelu sezone, ambicijama kluba, odnosu sa Slobodom, te najavom da će raditi u NSBiH.

Cijeli razgovor sa Azmirom Husićem poslušajte u nastavku.

Novinar: Haris Ahbabović

Može li Tuzla City među top 3 ekipe na kraju sezone u Premijer ligi BiH?
Da
Ne
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.