27.9.2019. 13:33
6
"Pružili su jezike i balavili. Evo, neka sada dođu i neka se slikaju. Mnogi pričaju puno, a nisu nikad ni crijep na halu stavili"
Pješački most na rijeci Željeznici, koji povezuje naselja Lužani i Pejton na Ilidži, danas je i svečano otvoren.

Podsjećanja radi, vrijednost radova ovog mosta iznosila je oko 1,3 miliona KM, a na konkursu za izvođača radova je izabrana firma "Porobić" iz Zavidovića. Ugovorni organ za gradnju mosta je bila Općina Ilidža.

Isti ovaj most srušio se početkom februara ove godine, usljed padavina i poplava, a Senaid Memić ranije je za naš portal istakao kako građevinska firma koja izvodi radove snovi troškove za sve nepredviđeno što se dogodi. O čemu se tada radilo možete pogledati OVDJE.

Načelnik Općine Ilidža, Senaid Memić, govorio je danas za Source.ba portal tokom otvaranja novog mosta. U nastavku pogledajte šta je naša kamera danas zabilježila na ovoj lokaciji.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.