1.7.2020. 15:23
0
"Adin se okrenuo Amaru i rekao mu: 'Šefe, mogu li zamijeniti kopačke?' Kaže mu Amar: 'Neka ti se sad sjever smije'. Senad Žerić nije imao glumačku karijeru kao Vinnie Jones, ali je sve ostalo njegovo imao"
Gost trećeg Source.ba video podcasta bio je nekadašnji fudbaler Slobode, Željezničara, Saturna, Belchatowa i Olimpika, Omer Joldić.

Jolda, koji već nekoliko godina trenira juniore Željezničara i koji je svojevremeno igrao i za reprezentaciju BiH, govorio nam je o svojim iskustvima igranja fudbala u BiH.

Bilo je govora o najgorim iskustvima, utakmicama, Senadu Žeriću, raznim anegdotama, nezaboravnim utakmicama i odnosu sa Amarom Osimom.

Razgovarali smo o njegovoj reprezentativnoj karijeri, fudbalu u Rusiji i još mnogo toga. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Omerom Joldićem.

Omer Joldić je rođen 1977. godine. U karijeri je igrao za tuzlansku Slobodu, Željezničar, Saturn, Belchatow i Olimpik. Nastupao je svojevremeno i za A selekciju Bosne i Hercegovine. Trenutno je trener juniora FK Željezničar.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Izet Tahirbegović
Montaža: Izet Tahirbegović, Emir Preljević

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.