6.7.2020. 13:42
0
"Zatekli smo tešku situaciju u Pazaru, a situacija je još teža u Sjenici. Donirali smo 20 boca sa kisikom, a možda je jedna boca već spasila nekoliko života u Sandžaku"
Za Source.ba portal danas je govorio Adnan Delić iz udruženja Dobro.ba, koje je također organizovalo akciju prikupljanja pomoći za građane Sandžaka.

Adnan nam je pojasnio kakvu je akciju organizovalo Dobro.ba, koja su mjesta posjetili, kome su sve pomogli, te kakvo su stanje zatekli u Sandžaku.

Bilo je govora i o tome koje su neke naredne aktivnosti ovog udruženja koje, iz dana u dan, pomaže brojnim ljudima u BiH.

Razgovarao: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.