25.11.2020. 18:26
0
"Putovao sam sa Maradonom na jednu humanitarnu utakmicu za BiH. Diego je natjerao Refika da dobije crveni karton, a ni prstom nije mrdnuo"
Južnoamerički mediji javili su danas da je preminuo jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Diego Maradona.

On je preminuo u 60. godini života. List 'Clarin' je objavio da je Maradona doživio srčani udar u svom domu u Tigreu, gdje se oporavljao poslije nedavne operacije na mozgu koju je imao, a vijest prenose i brojni svjetski mediji.

Maradona je u karijeri igrao za Argentinos Juniors, Bocu, Barcelonu, Napoli, Sevillu, Newell's Old Boyse i ponovo Bocu. Za A selekciju Argentine je igrao od 1977. do 1994. godine, te je osvojio SP u Meksiku 1986. godine.

Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji selektor BiH i bivši reprezentativac Jugoslavije, a aktuelni selektor Crne Gore, Faruk Hadžibegić, sa kojim smo razgovarali o karijeri velikog Diega Maradone.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.