21.1.2021. 18:14
0
"Ja lično ne bih Peteva izabrao sa selektora, ali šta ćeš, ne pita niko mene. Ja bih izabrao Papeta da sam ja mogao da biram, valjda mi neće zamjeriti moji Manijaci"
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je dobila novog selektora, a kako je bilo za očekivati, novi selektor BiH je Bugarin Ivaylo Petev.

Izbor novog selektora BiH danas je za Source.ba portal prokomentarisao nekadašnji fudbaler Želje, Arisa i PAOK-a, kao i bivši selektor mlade reprezentacije BiH, Nikola Nikić.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.