6.10.2019. 9:45
0
U centralnim i istočnim područjima Bosne oblačno, u ostatku BiH pretežno vedro
U centralnim i istočnim područjima Bosne jutros je pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje pretežno vedro.

Temperature zraka u 08.00 sati (°C): Bjelašnica -3; Ivan-Sedlo, Livno, Sokolac 5; Bihać, Bugojno, Široki Brijeg 6; Prijedor, Sanski Most 7; Banja Luka, Doboj, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla 8; Bijeljina, Brčko, Grude, Zvornik 10; Trebinje 11, Neum 13 iMostar 14.

Danas će u centralnim i istočnim područjima Bosne preovladavati umjereno ili pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu oblačnosti. U drugom dijelu  poslijepodneva očekuje se porast naoblake sa sjeverozapada. Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 12 do 18, na jugu od 19 do 23 °C.

U Sarajevu će biti umjereno ili pretežno oblačno vrijeme. Dnevna temperatura oko 15 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.