6.1.2020. 8:08
0
Prognoza vremena za ponedjeljak
Jutros je u centralnim i istočnim područjima pretežno oblačno vrijeme. U ostatku zemlje je mala do umjerena naoblaka.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica -15; Ivan Sedlo i Sanski Most -7; Prijedor i Sokolac -6; Banja Luka i Doboj -5; Grude i Tuzla -4; Bihać, Bugojno, Livno, Sarajevo i Srebrenica -3; Bijeljina, Drvar, Gradačac, Zenica i Zvornik -2; Trebinje 1; Široki Brijeg 2; Mostar i Neum 3; Stolac 4°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 954hPa, za 10hPa je veći od normalnog i ne mijenja se.

Danas prije podne više oblačnosti u centralnim i istočnim područjima. U ostatku zemlje pretežno vedro. U drugoj polovini dana i u oblačnijim područjima smanjenje oblačnosti. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4°C, na jugu zemlje do 8°C.

U Sarajevu oblačnije prije podne. Poslije podne vedro. Najviša dnevna temperatura zraka oko 0°C.


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.