14.3.2020. 15:00
0
U BiH sutra oblačno, tokom dana razvedravanje
U Bosni i Hercegovini sutra se prijepodne očekuje pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslijepodne.

U jutarnjim satima i dio prijepodneva u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne je moguća kiša u nižim, a snijeg ili susnježica u višim područjima. U Hercegovini u jutarnjim satima slaba kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu od 6 do 10, a dnevna od 5 do 11, na jugu od 11 do 16 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom poslijepodneva postepeno smanjenje naoblake. U jutro i prijepodne je moguća slaba kiša. U višim dijelovima grada slab snijeg ili susnježica. Jutarnja temperatura oko 2, a dnevna oko 7 stepeni.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -3 stepena, Ivan-sedlo 4; Sarajevo 8, Bugojno, Livno 9, Gradačac, Tuzla, Srebrenica 10, Bihać, Sanski Most, Banja Luka, Doboj 12, Prijedor 13, Mostar 15, Široki Brijeg 16, Grude, Trebinje 18 i Neum 19 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.