7.10.2020. 8:06
0
Danas oblačno sa kišom i pljuskovima
Danas će u Bosni i Hercegovini jače naoblačenje sa zapada usloviti kišu i pljuskove.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine. Prije podne vjetar će biti južnog smjera.

U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na zapad i sjeverozapad. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se većinom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 15°C, a najviša dnevna uglavnom između 14 i 19°C.

U Sarajevu će biti oblačno. Prije podne povremeno može pasti malo kiše. Padavine se očekuju većinom u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Najniža jutarnja temperatura zraka bit će oko 10°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 18°C, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.