21.7.2019. 14:20
2
Teletović o Drežnjaku: BiH nikoga neće moliti, igrat će oni koji je vole i izgaraju u njenom dresu
Samo oni koji iskreno osjećaju Bosnu i Hercegovinu, samo oni koji vjeruju da imamo svijetlu budućnost, a imamo je, samo oni koje ne moramo moliti i nagovarati su dobrodošli u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Poručio je to predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Mirza Teletović, nakon što je košarkaš Širokog Brijega Dario Drežnjak odbio poziv selektora BiH Vedrana Bosnića i odlučio se za reprezentaciju Hrvatske. 

Bosnić je Drežnjaka bio uvrstio u širi spisak igrača za turnir "Borislav Stanković" u Kini. 

"Nismo mi nikoga izgubili, niti ćemo ikada nekoga izgubiti, već smo samo dobili svakom takvom odlukom. Trebaju nas interesovati momci koji se srcem bore pod zastavom BiH, a svi koji to ne žele, neka im je sa srećom negdje drugo, jer BiH ne zavisi od pojedinca, niti će ikada ikoga moliti! Voli i igraj, izgaraj, jer je BiH iznad svega", poručio je Teletović. 

Predsjednik KS BiH čestitao je srebro reprezentativcima BiH u sjedećoj odbojci.


(Patria / Lejla Trle) 

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.