5.8.2020. 9:45
5
Jeste li vidjeli u čemu je Nurkić došao na utakmicu? Svojim stajlingom pred utakmicu oduševio sve Bosance i Hercegovce
Bosanskohercegovački košarkaš, Jusuf Nurkić, pružio je noćas još jednu sjajnu partiju. U pobjedi Portlanda nad Houston Rocketsima, 110:102 Jusuf Nurkić je ubacio 18 poena, i na to dodao čak 19 skokova kompletiravši dobuble-double učinak.

No, nakon njegove sjajne partije na parketu, Nurkić se oglasio na Facebooku, gdje je objavom oduševio sve Bosance i Hercegovce.

Poznato je da je nedavno bh.centar pokrenuo vlastiti biznis. Riječ je o prodaji odjeće pod imenom marke "The Bosnian Beast". Za sada su u prodaji majice, dukserice i kačketi, a upravo je on na pomenutoj utakmici protiv Houston Rocketsa izašao u majici na kojoj je pisalo "Bošnjak", prenosi S1.


(Admir Oručević)

5
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.