7.10.2020. 8:14
0
Lakersi došli nadomak 17. naslova prvaka
Los Angeles Lakers poveli su s 3-1 u finalnoj seriji NBA lige protiv Miami Heat i došli nadomak 17. naslova prvaka.

Tim Frank Vogela do treće pobjede (96:102) predvodio je LeBron James, koji je zabilježio dabl-dabl učinak od 28 poena i 12 skokova, čemu je pridodao i 8 asistencija.

Lakersi su od starta susreta bili nešto bolji, no Heat je sustizao njihovo vodstvo i držao se do same završnice. Ključne poene za pobjedu Lejkersa postigao je Kentavious Caldwell-Pope na nešto manje od tri minute do kraja.

Caldwell-Pope  sret je završio s 15 koševa, Anthony Davis je postigao 22, dok je kod Hita najefikasniji bio Jimmy Butler s 22 poena, 10 skokova i 9 asistencija.

Peta utakmica igra se u noći s petka na subotu od 03:00 sata po našem vremenu.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.