8.12.2020. 12:58
0
Hoće li LeBron James uskoro zaigrati sa sinom u NBA ligi
LeBron James je nedavno produžio ugovor sa Lakersi do 2023. godine, te dobio 85 miliona dolara za potpis, ali i stvorio poziciju da za tri godine zaigra u timu sa svojim sinom.

LeBron James junior Broni završit će srednju školu kada njegov slavni otac završi ugovor sa Lakarsi.

- Najbolja stvar je što ću biti slobodan igrač kada moj najstariji sin završi školu, rekao je Lebron James  i dodao:

- Tada ćemo vidjeti sve opcije, jedna od njih i da zajedno budemo na terenu. U svakom slučaju, želim da idem naprijed, želim da budem uz porodicu, želim da igram košarku

Broni James je završio prvu godinu na Sijera Kenjon srednjoj školi, predviđa mu se velika karijera, ali trenutno postoji problem: NBA liga ne dozvoljava ulazak na draft mladićima iz srednje škole. Ako se pravilo promijeni do 2023. godine, otac i sin mogli bi da se nađu u istom timu, a nije isključeno da Lebron sačeka Bronija i još jednu godinu. Kada mu istekne ugovor sa Lakersi, LeBron će imati 38 godina. 

- Vidjet ćemo sve, ne mogu da predvidim budućnosti, ali ću igrati dok god budem mogao i bio na nekom nivou koji me zadovoljava, kazao je James.


(Nermana Crnčalo)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.