16.12.2020. 10:03
0
Slatkiši, alkohol i brza hrana učinili svoje: James Harden se udebljao i doveo se do neprepoznatljivosti
Višesedmična drama u vezi s Jamesom Hardenom nastavila se sinoć kada se bivši MVP konačno pojavio u javnosti i zaigrao na predsezonskoj utakmici Houston Rocketsa.

Superzvijezda Houstona se tokom pauze između sezona prilično zapustla i prezentovala se u puno popunjenijem izdanju, nego što je to ranije bio slučaj.

Povratnik u ekipu za koju više ne želi igrati na parketu je proveo 21 minutu i postigao 12 koševa u pobjedi nad San Antonio Spursima 112:98, prenosi s1.

EpUgxRGUYAAwz2S.jpg - (FOTO) Slatkiši, alkohol i brza hrana učinili svoje: James Harden se udebljao i doveo se do neprepoznatljivosti

NBAHarden
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.