22.8.2023. 14:40
0
Who See spreman za Mundobasket: Upisan prvi triple double
Svjetsko prvenstvo u košarci počinje za koji dan. Reprezentacije koje su ostvarile plasman su već u Manili i pripremaju se na početak prvenstva, a reprezentaciju Crne Gore sa novom pjesmom bodre i motivišu Dejan Dedović Dedduh i Mario Đorđević Noyz.

Who See je danas lansirao novu pjesmu i spot “Triple Double”.Dobro upućeni u igru pod obručima znaće da je naslov numere asocijacija na dobar učinak na terenu, odnosno na kombinaciju ostvarenog dvocifrenog učinka u tri različite kategorije, a to je najčešće “miks” poena, skokova i asistencija.

“Čekajući Mundobasket, evo jedne za zagrijavanje”, poruka je Who See hip-hop klape. Pjesmu prati i atraktivan spot, a režiju i montažu potpisuje Srđan Stanojević.

Tekst pjesme djelo je Dedduha i Noyza.

“Ide se na basket, tu banane pucaju
Kad zalete dvokorak i krenu da zakucaju
A kad naš je napad tu table popucaju
Odma’ presing, ništa ne prepuštam slučaju”,
dio je zanimljivog teksta.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.