7.5.2017. 13:39
2
Helem Nejse predstavio spot za ''Ja Ja Ja''
Helem nejse ekipa, nakon „Nemam“, „Fudbalske“, „Vodiča“ i „Bosnia“ donosi peti single sa nadolazećeg albuma „Go u Gostima“. U suradnji sa banjalučkom umjetnicom Vanjom Mišić nastala je pjesma „Ja Ja Ja“.

''Ja Ja Ja'' je priča o povremenoj potrebi da se čovjek osami ili ponaša kako je njemu ili njoj ćejf, ali sa svješću da je u konačnici – društveno biće. Cilj je da slušaoca i gledaoca ponese vedro i pozitivno raspoloženje i da eventualno razmisli o tome kako na pravi način pobjeći od svoje svakodnevnice. – NEVEN SAMARDŽIĆ (reditelj).

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.