9.12.2018. 13:46
1
Halid Bešlić: Banjalučani su me vratili iz garderobe
Halid Bešlić održao je u petak veličanstven koncert pred 6.000 Banjalučana u Sportskoj dvorani Borik. Halid je koncert otvorio baladom „Dvadesete“, a završio hitom „Taman je“.

Prepune tribine, krcat parter i do posljednjeg stola ispunjena VIP loža – svi su s Halidom skoro dva i po sata pjevali bez prestanka, a gosti su bili Nikolina Kovač i Boris Režak.

Kako je kazao Bešlić za „Avaz“, koncert je bio fantastičan.

- Bilo je pravo dobro. Prepuna dvorana, a čak je postojala opcija da održim dva koncerta zbog velikog interesa, ali, eto, nekako smo uspjeli sve ujediniti u jedan. Zato sam više nego ponosan na Banju Luku – govori Bešlić.

Dodaje da je presretan zbog toga što je njegova publika skoro cijeli nastup pjevala s njim bez pauze.

- Umorio sam se pravo, ali ne žalim, za svoju publiku sve. Nakon što je otpjevao posljednju pjesmu, Halid se povukao u garderobu. Ali ni nakon petnaest minuta publika se nije razilazila i tražila je da se pjevač vrati na scenu. Borikom se prolamalo Halidovo ime i aplauzi. Nakon petnaest minuta Halid se vratio na scenu.

- Taman sam se bio presvukao nakon što sam odjavio koncert. Onda su me organizatori pozvali i rekli mi: „Publika neće da ide, hajde vrati se“. Tako je i bilo, vratio sam se i oborio sam ih s nogu. Nakon toga priredio sam im još pola sata vrhunske zabave – govori legenda narodne muzike.

Najglasniji uz „Dijamante“ 

- Banjalučani su najglasniji bili uz „Dijamante“, „U meni jesen je“, „Ja bez tebe ne mogu da živim“, „Miljacku“... Otpjevali su sa mnom cijeli koncert, ali, svakako, postoje numere koje su izazvale posebne emocije – kaže Bešlić za Avaz.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.