13.6.2019. 13:39
0
Haris Džananović objavio spot za pjesmu "Pet minuta", pjesmu napisao Jala Brat
Haris Džananović objavio je svoju prvu numeru "Pet minuta", za koju je tekst radio trenutno jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala Brat.

Dvadesetčetverogodišnji Sarajlija apsolvent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, pjesmu je najavljivao na društvenim mrežama, a danas je ugledala svjetlo dana.

Spot je radio Arnej Misirlić, a kroz metaforički način prikazane su velike životne promjene s jednom porukom na kraju - ljubav uvijek pobjeđuje.

Džananović je učestvovao u muzičkim takmičenjima u našoj zemlji, ali i regionu te smatra da mu je to mnogo pomoglo i postavilo dobru podlogu za dalju karijeru.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.