22.7.2019. 15:20
0
Georgiev: Otkazali su mi koncert u Nikšiću
Kantautor Vlado Georgiev neće nastupiti u Nikšiću kako je planirano. “Barba iz Herceg Novog” je trebalo da nastupi na Bedem festu, ali koncert su mu otkazali. On je to podijelio sa svojim pratiocima na Tviteru.

Nećemo se gledati na Bedem festu u Nikšiću, iako smo svi to jako željeli. Ne pitajte mene zašto, jer ja ne znam odgovor. Samo je rečeno - ne. I meni i organizatorima. Vidimo se drugom prilikom. Hvala svima koji su htjeli da te večeri uživamo u muzici i ljubavi.

Njegovi pratioci ogorčeni su zbog otkazivanja, a među komentarima pominje se politika, a neki mu poručuju da je vjerovatno njegova prijeka narav kriva za sve.

Festival će biti održan od 1. do 4. avgusta pod sloganom “Radujmo se”.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.