23.3.2020. 12:47
0
„Majka” - novi single grupe „Konvoj“ slavi ljubav
U vremenu kad su na testu svi odnosi i kad se redefiniraju sve vrijednosti, umjetnost uvijek ima odgovor. Upravo potaknuti ovom situacijom, članovi benda „Konvoj” završili su produkciju novog singlea pod imenom „Majka”.
Pjesma 'Majka' govori o beskompromisnoj majčinskoj ljubavi. O onom primarnom i ljudskom u nama, pomalo zapostavljenom u današnjoj svakodnevnici. To je priča o esencijalnoj porodičnoj intimi i odnosu s najmilijima, davanju kao jedinoj istinskoj životnoj imovini i naslijeđu”, istakao je Hamdija Salihbegović, koji zajedno sa Nedžadom Merdžanovićem čini kreativnu okosnicu benda više od dvadeset i pet godina.

Okrenuti univerzalnim vrijednostima, te uvijek u misiji da tekstom i muzikom reaguju na realnost koja nas okružuje, „Konvoj“ je i na ovaj način ukazao na vrijednosti kojima se treba vratiti. Inače, single „Majka“ prvi je među pjesmama koje se već neko vrijeme pripremaju za slijedeći, šesti po redu studijski album ove kultne sarajevske grupe.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.