27.5.2020. 10:24
0
Andrea Bocelli potvrdio da je u martu bio zaražen koronavirusom
Italijanski tenor Andrea Bocelli potvrdio je da je bio pozitivan na oboljenje Covid-19, ali i kako se od toga uspješno oporavio, prenosi Variety.

Bocelli je ovu informaciju potvrdio ispred bolnice u Pisi, gdje je otišao kako bi donirao krv radi istraživanja mogućih tretmana krvnom plazmom osoba koje su oboljele od bolesti Covid-19.

Objasnio je kako je za oboljenje saznao 10. marta, te kako se tada osjećao sasvim u redu. Ovaj 61-godišnjak istakao je kako nije imao većih zdravstvenih komplikacija, od svih mogućih simptoma imao je samo blago povišenu temperaturu.

"Imao sam sreće i lako sam se oporavio, cijela priča se završila do kraja marta. Čim su me pitali da doniram krv za potrebe istraživanja, odgovorio sam 'da!'. Prema mom mišljenju, to je skroman ali važan doprinos", kazao je Bocelli.




(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.