24.2.2021. 11:30
0
Emina Jahović iznijela prljavi veš: "Mustafa više od dvije godine ne plaća alimentaciju za našu djecu"
Navodi pojedinih domaćih, ali i medija u Turskoj, koji u posljednje vrijeme pišu da bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima, ispostavili su se kao tačni. Poslije brojnih spekulacija, naša pop zvijezda otvorila je dušu i priznala da njen nekadašnji suprug, sa kojim je dobila dvojicu sinova Jamana i Javuza, svoje obaveze ne izmiruje duže od dvije godine.
Mustafa više od dvije godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – istakla je Emina.

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje djece, prenosi Avaz. Dan kada sam se najgore osjećala je bio kada sam odvela djecu kod ljekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – dodala je Jahovićeva, a potom zaključila:

 
Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj djeci, a ne meni. Ako smo djecu donijeli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je Emina.


(S.R.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.