5.5.2021. 10:15
0
Vajta zapjevao u novoj pjesmi Radija dva
Bilo jednom da je bila odlična emisija za djecu. Nedjeljni zabavnik. I sad tadašnju djecu prođe uzbuđenje od sjećanja na to. Vodio je čovjek zvan Vajta. Tadašnja djeca odraslu djecu imaju, al’ njihova sjećanja grade njihov današnji svijet.
Tako Radio dva pušta novu pjesmu San. Pjeva je Seid Memić Vajta. Njegov glas vraća onu toplinu i svježinu djetinjstva. Pjesma s muzičkom atmosferom putovanja nastala je prva u saradnji Jasmina Vesnića i Damira Ovčine. To je zadnja slika albuma Kad sam bio hodža. Trenutak iz ljeta dvije hiljade šestnaeste zaokružuje priču otvorenu snijegom iz januara devedeset druge. 

Muziku Jasmina Vesnića aranžirali su Fadil Redžić i Đani Pervan. Snimali su Đani Pervan u Sarajevu i Mladen Milićević u Puli zajedno sa Arijanom i Rusmirom Piknjač na flauti i harmonici.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.