29.11.2021. 10:23
0
Grupa “Skroz” u pratnji Gudačkog orkestra održala koncert za pamćenje
Nekoliko stotina fanova ovog rock sastava, imalo je priliku uživati u sjajnim izvedbama, odličnoj atmosferi i jedinstvenim scenskim postavkama, rađenim specijalno za ovaj koncert.

U koprodukciji Muzičke produkcije BHRT-a i Happy End Story Production-a održan je koncert za pamćenje rock sastava “Skroz” u pratnji Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a. Nekoliko stotina fanova ovog rock sastava, imalo je priliku uživati u sjajnim izvedbama, odličnoj atmosferi i jedinstvenim scenskim postavkama, rađenim specijalno za ovaj koncert.


Sa Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić, prošli su kroz dvije decenije svoga postojanje, nižući hitove jedan za drugim. Koncert je počeo sa pjesmom „Dobro mi došli“,nastavljajući se hitovima „Magarac“, „Regija“, „Savršeni organizam“,“Srušio sam stan”, i mnogim drugim, a nastup je na oduševljenje publike završen pjesmom „Sve sam jači“. Specijalni gosti koncerta bili su Marko Louis, Edo Maajka i Enes Zlatar Bure. Više od sat vremena odlične atmosfere, na zadovoljstvo članova grupe ali i svih onih koji su bili dio ovog zaista posebnog koncerta, jeste što će isti biti ovjekovječen i kao live album grupe.


Muzička produkcija BHRT-a i ovog puta izražava zadovoljstvo kao domaćin velikih i jedinstvenih dešavanja. Koncert je održan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera koje su i dalje na snazi, ali to nije umanjilo dobro raspoloženje i odličnu atmosferu.

(K.B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.